Від сьогодні можна об`єднувати окремі публікації в збірки або окремі частини в єдиний цілісний твір (романи, повісті). При редагуванні будь-якої публікації доступний РЕДАКТОР ЗБІРОК, для їх створення. Старі публікації розносити по збірках дуже зручно в оновленому розділі АВТОРИ (пункт меню в верхній частині сайту). Там з`явилась кнопка Редагування навпроти Ваших публікацій. Для використання необхідна реєстрація.
та я ж несерйозно. Ви ж знаєте моє справжнє відношення до рейтингів, оцінок, і т. д. я чітко розрізняю римовочки і ВІРШІ. в контакт я додавала тільки Вашого Малюка і оголошення про конкурси, але аж ніяк не свої публікації. просто в мене на робочому місці сьогодні було -2 градуси. Грілася гумором!:)
03.02.2012 21:29 Микола Щасливий
Під кожним віршем є кнопочки контакту, твіттера, гугл плюс, фейсбука, от ними треба маніпулювати. Вони дуже добре впливають на рейтинг вірша в пошуку.
Експериментувати треба, але є так званий параметер у розробників сайтів, як "тошнота". І не варто надто сильно захоплюватись ключами, як кажуть самі розробники пошуковиків, "найсмачніша сторінка для Інтернету така, котра створена для людини". А за рахунок того, що ключі допомагають вийти в ТОП, секрет простий: хто пише про День святого Валентина, той обов"язково має згадати словами "День святого Валентина".
справжні вірші ж не на конкурс пишуться... а ті, хто прагне знайти СПРАВЖНІЙ вірш, і може ЗРОЗУМІТИ його, той сам здатен написати щиру валентинку коханій, і не шукатиме її в інтернеті...
проводжу експеримент! ось ще другу половину подібної дитинності наберу!) самій чудно! але ж діти саме щось подібне й шукають, якщо я хоч щось в цьому тямлю. як гадаєте?
...))))))))нууу трошки соромно, рівень сама знаю:))) це приблизно таке, як пишуть на глянцевих валентинках. Просто вирішила на практиці перевірити слова Щасливого: увіпхала в публікацію всі "ключові слова"))) просто по-приколу!) подивимось!)