Я помічала, що, коли жінці їздять по вухах, вона це розуміє, а чоловік сприймає за чисту монету.прочитала, колись розумну книжку про те, що чоловіки йдуть до тих, хто ними більше захоплюється(чи робить вигляд...), думаю, що в ЗНАЧНІЙ мірі це так.Але Вашого вірша це не стосується)))Так, трохи по розмірковувала на тему...
Сподобався вірш. Також люблю таке римування. Правда, як завжди кажу, що красиве римування шкода тратити на такі теми! А мені чомусь завжди щастило на вищих по рангу! Начальство мала завжди достойне! (якщо не зважати на дрібні недоліки характеру)
не знаю, чи це можна назвати кредом... просто, мабуть, проблеми з субординацією. це у всьому проявляється. з будь-яким начальством веду себе максимально просто. і що дивно: менше начальство бісить той факт, що я не боюся старшого так, як його бояться вони... може, то мені просто втрачати нічого, хтозна. принаймні я думаю, що чим менше офіціозу, тим легше достукатися в людині до людського. колись давно вже я півтора місяці заміняла в дитсадку виховательку. Так от, мамки, дівчата, на рік старші за мене, вчилися в одній школі, - раптом почали називати мене на ви, і з явними нотками підлабузництва... Як же мене це і дивувало, і бісило! хіба ж я помінялася! от так і виходить... не змогла б я в армії служити!:))))
05.04.2012 00:45 Тетяна Белімова
Картинку таку причепили! Креативно! Я й не знала таких бюрократичних тонкощів царату...
05.04.2012 00:43 Тетяна Белімова
Галю! Ви мене вразили! У нашому світіт підлабузництва й здорового кар`єризму? Ви конкретно про якийсь випадок, чи взагалі окреслюєте життєве кредо?