Вже 6 років скоро, як я живу господинею у власній хаті, а мені й досі в це не віриться... Як же я люблю свою невеличку хатинку і зелений двір! Яке ж це все-таки щастя!!! Безмежно вдячна за нього своїм батькам.
) та я пам"ятаю!) я навіть пам"ятаю, як Ви зайшли: мені відразу подумалося, що Ви зі Львова, аж здивувалася, що в адресній Київ висить!:) але ж зараз живете й працюєте там, і сім"я ж у Києві. тому - киянка!)
:) та ні, Ви не сказали!) я просто трохи вмію оцінити себе саме з технічного боку!) хоча емоційно я цей вірш люблю, та я ж не сліпа. а про діалог... Може, в мене більше короткого, бо лінуюся набирати?:))) а Ваше я завжди читаю!) Ваш стиль мені подобається, я так не вмію!)
для мене слово патріотизм стоїть в одному ряду з держава... від держати, політично-адміністративна одиниця, що немає нічого спільного з бАтьківщиною, землею, країною... і, людьми...
так. свій острівець - це життєва необхідність, те, що дозволяє відчувати грунт під ногами. як там Шевченко писав?: в своїй хаті своя правда, і сила, і воля... може, не дослівно, та суть та.
26.04.2012 18:28 Тетяна Белімова
Так! Почуття дому дуже важливе для людини! Я Вас розумію. Ви у епіграфі навіть більше сказали, ніж у самій поезії. От хоч і матеріальне, і з собою нічого не забереш, але ж робить нас щасливим цей метраж, ця наша діляночка, обнесена парканчиком?
надзвичайно велике. я жила і в гуртожитку, і на квартирі, і будинок знімали, і в радгоспній квартирі жили.... мені є з чим порівнювати. Це цілком заслуга батьків. Вони ризикнули, купили мені хату в кредит, і встигли виплатити за місяць до початку пресловутої кризи. а політика держави антинародна. вона стає на захист капіталу, викидаючи своє населення буквально на вулицю. не патріот я ...
Вчора почув по телевізорі статистику, що 250 000 сімей в Україні віддали гроші на новобудову (це за останній 10 років) і попали під обман. Цифра вразила, адже це близько 1 мільйона населення держави. І саме цікаво, що 1 мільйон людей не може отримати підтримки в держави. Це ж гіпер-махінація в супер-особливих розмірах. Кожен вклав мінімум 50 000 доларів, отже маємо суму більше ніж 12 500 000 000 доларів. Тому дійсно, своє житло дуже велике щастя.