Не стало відомого українського сатирика Анатолія Литвинова 26 липня 2012, 17:04 На 74-му році пішов із життя відомий український майстер художнього слова, сатирик, гуморист, артист Асоціації діячів естрадного мистецтва України Анатолій Васильович Литвинов. Анатолій Литвинов близько півстоліття прослужив сцені. Він боровся з життєвими негараздами за допомогою сатиричного слова. У народі його називали "сином Андрія Сови". У 1991 році Анатолію Литвинову було присвоєно звання заслуженого артиста України. Артист виконував зі сцени твори Павла Глазового та інших відомих українських письменників-гумористів. З 1970 по 1990 р. Анатолій Васильович Литвинов був найкращим українським читцем гумору. У 1997 році артист був нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. Національна телекомпанія України висловлює щире співчуття рідним, близьким та друзям Анатолія Васильовича Литвинова.
саме з його голосу з телевізора ми записували гуморески на магнітофон і вчили.... думаю, Ви теж добре пам"ятаєте Анатолія Литвинова....
до речі, з іншого боку цього "монумента" на табличці написано " Щасливої дороги", і намальована свиня!:))) ( колись свинарство в нас було основною галуззю, а от подорожні цю напутню картинку не завжди адекватно сприймали!):)))))))))
) і запам"ятали ж про Куйбишеве!) а краєвиди... та як скрізь... трохи чагарників над дорогою, особливо над отією, де глобус стоїть, трохи сміття в посадках...
оце, на фото, ви чуть низькувато взяли!) там вгорі на шпилі - глобус. його всі так і називають - " Глобус Куйбишева":) дякую за фотку!) а уху наварили?
15.05.2012 18:37 Деркач Олександр => Тетяна Белімова
до речі - фото свіже, сьогодні в 11 ранку
15.05.2012 18:06 Тетяна Белімова => Деркач Олександр
та нехай. якщо левенят, то хай хоч по 20. і не перекидайте мої слова на себе знову. я насправді дуже поважаю Вас і Вашу творчість. про менш плодючих і обережних.... Ви наче вже достатньо довго мене знаєте, щоб зрозуміти моє ставлення до оцінок-місць-рейтингів-кількостей і т.п. це мені абсолютно байдуже. мало хто вірить, але це дійсно так. мені важливе ставлення до мене й до моїх віршів конкретних людей, яких я знаю, ціную й поважаю, а не безликі цифри масовки. а цю публікацію скинула тому, що відчула себе героїнею Вашого вірша "Поїдять", саме тією, яку збираються тим варевом годувати. і забастувала. не хочу їсти все підряд. звикла вже з Вами до добренького!:)
Не знаю, що й думати. Скільки б не надбав, знайдеться обов"язково такий, хто надбав менше, і тоді ти "плодючий" відносно того, обережного! Теорія відносності майже за Енштейном! Та я не хочу нікого підозрювати! І себе в тому числі! Хай будуть всі - левиці!!! І народжують щоразу по 10 левенят! :)))))))))))))))))))
думаю, що в даному конкретному випадку. треба просто трохи збавити темп для того, щоб повмивати вже народжених поросяток, а не трамбувати їх, невмиваних, штабелями!:)))))))))
15.05.2012 11:10 Тетяна Чорновіл
Звертання до свині: народжувати, народжувати і ще раз народжувати! Лев просто мусить народитися! НЕ СУМНІВАЙТЕСЯ, мадам! :)))))))))))))))