О, а таки шик, Таню) Доречі, чимало творчих людей шукали натхнення саме в галюнах))) Бодлер, Кокто, Булгаков, Висоцький... Як чукча в анекдоті казав "тенденція, однако")))
Тому є причина, процес приготування абсенту дуже довгий він на травах настоюється не менше трьох місяців, а спирт (нормальний, смачний))) знайти досить важко, а велику кількість тим більше, плюс десяток трав (наприклад аніс замовляється з Єгипту), це тільки окремі пункти)). І головне: вихід готового продукту розписаний кому має потрапити ще за кілька місяців до початку приготування) отака формула :)
А чи в друга є спеціальна ложечка, через яку повинні скапувати в абсент гарячі краплі цукру з палаючої грудочки???? Мене це дуже потішило, коли читала! :))
Я вичитала, що не менше трьох! Та можете загуглити, я ж звідти брала (теоретик :))). Зрозуміла, що абсент відрізняється від полинівки тим, що для нього потрібна перегонка. А полинівка просто проціджується! До речі, може мати різні добавки! Можна хімічити! Буду чекати розповіді, чи з"явилися полинові крила!!! Уже завидую! :)))))))
У мене друг сам робить шикарний абсент, бо той що продається в магазинах бажаного ефекту не дає, феї не з"явлються і міцність має не ту.. а сам по собі напій дуже смачний там ще багато трав крім полину. до речі я рецепт полинівки у вас поцупив) і тепер буду хіммічити, коли зроблю розкажу як вийшло)) тільки одне питання: там справді треба чекати три тижні??
Кул! просто порвало. Я колись трохи переборщив з таким продуктом, думав не доберуся додому)) мене носило і водило кілька годин. Люди будьте обережні з абсентом))
16.06.2012 18:14 Каранда Галина => Віктор Насипаний
:) більше, більше... все їм мало!) )) вип"єм за безмежність натхнення!)