20.11.2012 01:05
-
423
    
  3 | 4  
 © Інна

ЩЕ ОДИН ОСІННІЙ ЕТЮД...

Знову осінь, знову сумні безлистні дерева чорніють у вікні, ще більше навіваючи сум. Знову настрій десь нижче поділки 0 і знову у думках ти.

   Це був вечір зустрічі з друзями. Хоча я знала, що і ти маєш там бути. Бездоганний вигляд, як доказ того, що мені без тебе добре, що я змінилась  в кращу сторону - жалій за мною. Хоча, це ж не ти пішов від мене, я сама зробила цей вибір. Пройшов рік, але погляд шукає в натовпі знайомі очі. Ось ти, не змінився, тай щось рідне в тобі залишилось. Стараюсь не подавати знак, все добре, у нас різні дороги.

   Танець, я чекала його. Не багато їх було у нас, можна згадати кожен. Знову ти і я....  Розмова, яка спрямовує нас в ті спільні часи. Ти все ближче, відчуваю твоє тепло, твою теплу руку на моїй спині, яка чимдуж притискає мене до тебе, твоє лице,  яке ховається у моїм волоссі. Так хочеться віддатися моменту. Нехай ця музика не закінчується! Стиснула твою руку у своїй, це не натяк - це просто спогад, це залишки тієї любові, яку відчувала до тебе, а може і ще відчуваю.... Я п"янію від твоїх слів, твоєї присутності, тай алкоголь тепер буде доречним...

   Твій телефонний дзвінок зранку, як доказ, що це був не сон. Але і реальністю це бути не може - у тебе своя дівчина, у мене - хлопець! У нас багато відмінностей, тай спільного за роки разом багато не нашукалось, немає сенсу розкопувати минуле. Нехай цей день буде тим незабутнім сном, тією солодкою реальнісю тихого осінноього вечора. 

І я не знаю, як доля зіграє з нами далі, але віриться в краще.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.11.2012 12:52  Володимир Пірнач => © 

Гарна замальовка, дуже сподобалося.
Плюсую.