) і взагалі, я ж говорила про реал. колись дехто так вперто намагався перевчити мене робити вареники, видавлюючи їх стаканчиком з розкатаного в млинець тіста, що я й досі ліплю їх тільки відрізаючи шматочки від сформованого валика). а я ж готова була послухатися, якби не почали різко наполягати)))). це в гуртожитку було, з друзями, бо ви ще подумаєте, що з свекрухою:))
Правдивий вірш, хоч я і не серед тих, хто проти лайк-течії. Я про Вас завжди так думала: "Чим міцніше тисне гайка - тим я впертіша стаю" )))))))))))) Виходить, не помилялася ))))))))
21.12.2012 01:25 Ірина Затинейко-Михалевич
клас, Галинко!!! на сьогодні вже до жодної соціальної мережі не належу...стикнулася, наприклад, з тим,. що з цих тенет віртуальних сторінку видалити - цілу купу сил треба витратити...не відпускає із своїх тенет лайкових клешнів віртуальна павутина "невірних друзів" ....
21.12.2012 01:07 Арсеній Троян
В фільмі "Боже, благослови Америку" головний герой сказав (приблизно цитую): "Проблема сучасного покоління полягає в тому, що все потрібно лайкнути, запостити, сфотографувати. В моєму дитинстві не було мобільних з камерами, камера була у моїй голові". Якось так) Ваш твір повністю відобразив поверхневість сучасного інтернет-спілкування, яке стало головнішим за "реал"
18.12.2012 20:42 Себілла
Чиста правда... Лайки відібрали в нас все справжнє, живе.. Епіграф супер, ще й досі сміюсь)))