класний віршик! з жартом...до речі, а я теж не пом"ятаю своїх...зато в пеклі тепліше, аніж зараз у більшості алчевських квартир...і у моїй також. а пиво я полюбляю...невже там чорти такі щедрі?..
21.12.2012 15:42 Деркач Олександр
)))А чого всі так розпереживалися? у всіх так впевненість, що саме в пекло?
Смішно! Але віршів своїх не збираюся вчити! Нехай вчать майбутні покоління в школах! :)))) Пиво терпіти не можу! Краще вже смоли напитися! :)))))) А може якось зможу домовитися.... Наприклад, скласти Оду Головному Чорту за графин шикарного напою! Я так постараюся, що мене й з смоли витягнуть навіки! :)))))))))))))))