Вірш і Поезія
Вірш-
Поезіє, я твій на віки вічні,
Нас творчість узяла під свій покров...
Сьогодні я верлібр, а завтра - інший.
...Одна на двох з тобою в нас любов.
Поезія -
Єдиний, вірний, мій коханий, Вірше -
В тобі мож життя із віку в вік...
Сьогодні ти верлібр, а завтра - інший.
...В житті моїм єдиний чоловік.
У венах-строфах безліч римотечій...
Твій ритму хід в катренах я ловлю.
Вірш -
Сьогодні я верлібр, а завтра - інший,
Та все ж тебе єдину я люблю.