опа... вірш давній, видаляла його, потім лазила сама, відкривала... давно вже...невже наклацала "до опублікування", та ще й на загал??? неочікувано для мене він виплив, правда...
"Не все гарне, що блищить..." - не мої слова, а правда. А може ілюзія і є та сама яма?...І вилазити не потрібно зовсім... У кожного поета є символічний вірш, народжений в тотожний творчий період. А цей вірш особливий. Надто болісний і справжній. Гарний сум)
14.08.2013 12:41 Тадм
"Ось позбираю рими, Зшию докупи клапті…Взуюсь і я незримо У поетичні лапті" дуже сподобалось. Замість ваших напрошується облудних рамках
Все класно і зрозуміло...хоча...ілюзії - у Вас оманливе чи хибне сприйняття реальності? а може в ямі краще, нащо тоді вилазити, вчити чужі рамки... і коли читаю "ваших" то сприймаю і на власний рахунок)) а ще вазелін би замінити?))) може... я в цьому контексті тут би не використовував би це слово...але це суб`єктивне)) пацанське моє виховання)))
14.08.2013 11:45 Богдан Чернігівський
Дуже хочеться втішити. Спробую. Гострі краї ілюзій Ніжно зберіть в коробку. Нумо, покличте друзів, Пляшки відкрийте пробку. В келихи розливайте Щось міцне, не солодке! І лиш тоді починайте Скельця шукать в коробці. Друзі вам допоможуть. Вірні подруги – з вами! Гострі краї ілюзій Розцвітуть вітражами!
"Гострі краї ілюзій ... " " Зшию докупи клапті… Взуюсь і я незримо У поетичні лапті. Вилізу знову з ями, Топчучись по уламках ... " - Болюче... - "Мабуть, мені із ями Лізти іще зарано…"