Про поетів (в алегоріях)
Двома словами я скажу от так
Поет це не людина а літак
Це геніальність у поєднанні систем
Яка розкаже звідки ми і куди йдем
На зовні геніальна простота
Від носа аж до кінчика хвоста
Лишень про грандіозність один знак
Це розмах крил бо ж велетенський птах
Набрали швидкість і в політ
А він триває вже багато літ
І приземлити може тільки світ
Який не розуміє той політ
Та варто до пілотів зазирнуть
Де криється вся поетична суть
Багато приладів та перемикачів
Якими управляти лиш поет умів
І тут таки не кожному дано
Так поетично перевершити кіно
Сюжети драму приховати між рядки
Та й врешті в небо підіймати літаки
Поет таки майбутнього літак
Він раз злітає і живе десь в небесах
Та навіть як його спустити вниз
Він усе вище підійматиметься ввись