Прости
Прости мені. Колись ти зрозумієш.
Я ж зрозуміла тільки-но. Прости.
Грудневими вітрами з вікон віє.
Згорає розум від думок. Прости.
Три дзеркала в кімнаті – перебір.
Я тільки зрозуміла це... Прости.
Втомилася від клятих недовір
І тільки зрозуміла це... Прости.
Сьогодні вже не буде плутанини.
Не буде зайвих слів. Прости.
Сьогодні я ношу твою дитину.
Я тільки зрозуміла це. Прости!