01.01.2016 09:10
для всіх
118
    
  2 | 2  
 © Ольга Шнуренко

Yesterday`s Girl

за мотивами

"He loved you much more than a sister or brother,
He is honest and kind, he`s a man like no other"
вик. Gary Barlow

Любив тебе за рідних найсильніше, він - чесний, добрий, не такий як інші, завжди готовий був життя віддати - для тебе був немов сестра і замість брата...

Він дарував тобі любов, і дружбу, і кохання. Ти боляче йому зробила – зламала крила! У рідкісні години, коли гнітить мовчання, він поділяє біль зі мною і сподівання....

Наперекір своїй свідомості вважає, що щось зробив не так – себе картає. І кожну ніч він плаче, як дитина, зцілити хоче душу таким чином...

Пішов би навіть зараз за тобою на край світу, зробив би він усе, що забажала! В душі у нього розмаїття квітів – неначе зірка ти йому сіяла...

Він думає про дівчину з учора - тепер він вільний від печалі й болю, і від твоїх розмов отруйних, хворих - він забуває дівчину з учора…

З ним буду інколи вести розмову, про те кохання, що минуло. Він є найкращий друг мій новий! Та серце ніжні почуття ще й досі не забуло...

Думками зазираємо в його майбутнє - так ніби знов тобі потрібні його міцна рука й плече могутнє. Біль не зникає – провина серце крає…

Пішов би за тобою на край світу, Зробив би він усе, що забажала! В душі у нього розмаїття квітів – неначе зірка ти йому сіяла. Але все рідше думає про дівчину з учора - тепер він вільний від печалі й болю, і від твоїх розмов отруйних, хворих - він забуває дівчину з учора…



м. Київ, 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.01.2016 09:27  Тетяна Белімова => © 

Мелодійно)) Зміст залишає простір для фантазії)))

 01.01.2016 14:30  Панін Олександр Мико... => © 

Та до кінця він вільним, ні, не буде і дівчину-кохання-біль він не забуде, остаточно...
Чудовий вірш, вишукана поезія.

 01.01.2016 13:10  Тадм => © 

{#} З Новим роком Вас, пані Ольго! радості Вам!