Оберіг Поезії
Заповідь
Не Рими, Ритми.
Метафори…
Це, насамперед,
Серце і Душа.
Справжню Поезію
Душа і Серце Поета
Створюють…
Поета Серце і Душа
Рівноваги стійкої
не знають,
Бо вона -
Застій єсть…
Балансування на Грані –
Творчості Справжньої
Суть!
Дай, Господи,
Сили
Зберегти Баланс ,
До
Прірви
Буденщини
Не Впасти!
Буденщина
Для Поета
Страшніша
За Морок!