26.02.2017 00:49
для всіх
106
    
  4 | 4  
 © Серго Сокольник

Чому нема?.. експериментальний сонет

Чому нема?.. експериментальний сонет

*експериментальний сонет*


Чому нема (як скніє світ у плині...) 

Того казкового, що зветься mon ami?

Бо ниє там... По-під ребер"ям ниє

Прадавнє таїнство, обізване людьми


Коханням, що безсмертними Богами

Одвік, здавалося, дароване було

До людства днів останніх- Вічна Прама...

А нам з тобою- ні, не випав долі лот...


Цей смуток віддзеркалить час осінній.

І по стіні змалюють наші тіні

Фінальну мить Ромео і Джульєтти...


Сумний альянс поетки та поета...

Цей декаданс відійде з нами в Лєту...

Його ми вип"єм, мов цикуту нині.


Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.03.2017 22:14  Надія Крайнюк => © 

Так гарно, і так сумно... Дякую Вам, Серго!

 26.02.2017 17:43  Душа => © 

Цікавить питання, Серго)) А хто ж ця щаслива Муза?)) Душа шукає Кохання, так само як і Кохання шукає Душу!!! Душа без Кохання гине... Кохання без Душі марно.

Щасти Вам!!!

 26.02.2017 09:28  Тетяна Чорновіл => © 

Майстерно і трепетно звучить Ваш сонет. Хоч і смутком відчувається. Воно й зрозуміло, як не сумувати перед розпиттям цикути... А може ну її, ту цикуту??? Зганяйте краще за пляшкою хорошого вина)))