19.02.2019 12:08
для всіх
144
    
  3 | 3  
 © Роман-Мтт

Я - Шевченко

Я - Шевченко

Я - Шевченко, мене навіть москалі не змогли до кінця урізати.

Свої дорізати - зуміли.

Я - порізаний Шевченко, який може і мусить бути різним, 

Але мені наказано

Носити дурну папаху і кожуха, які я ніколи не носив.

І не хочуть розуміти іншого, яким би не був.

Тому мені днями

Приставили до горла ножа в метро

Народжені в Україні, порізали мене, такого, яким я зрозумілий

Багатьом українцям, хоч і в цих дивних образах.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.02.2019 20:32  Костенюк => © 

Може в Україні народжені, може і чули про такого... Та чи знають напам`ять хоча б один вірш?

 19.02.2019 19:32  Каранда Галина => © 

Ну, не знаю, що він там носив, дурну папаху й кожуха він же наче на автопортреті сам собі намалював.

А от в короні статуї свободи чи костюмі водолаза... не знаю , чи на який карнавал би прийшов... то тепер так модно на літературних читаннях???

Одного не пойму - за що карали учнів, які споконвіку поетам в підручниках бороди та роги примальовували??? Хіба поет не має права на роги? Геть цензуру!)

Кожному письменнику треба щось прималювати! На розсуд вдячних читачів! Я тільки за). Пішла по фломастери)) чи по фотошоп). Ви б що хотіли??

Якщо що - мені можна мітлу! -  

-  так історично склалося.). Правда, я по рангу не вийшла, я не письменик, але якщо вже пішла така хвиля, то хай буде, щоб нікому не обідно).

 19.02.2019 17:47  Каллистрат => © 

Есть у меня такая думка, что вслед за нами придут люди с извилинами в мозгах, как трамвайные шпалы за горизонт. Ага.

 19.02.2019 14:55  Тетяна Белімова => © 

Підтримую Вас, Романе. У нас, як виявилося, з`явилася нова цензура. Її підтримують. Просувають у соцмережах. Прикро.