01.11.2019 21:42
для всіх
128
    
  - | -  
 © Семенко Михайль

Геніальна поезійка

Геніальна поезійка

Я сьогодні чергував удень

і проминув лілові хмари

Що після грому

І замість того щоб привітать прекрасне

в той мент море

Я будував храми.

У вікно я бачив золоті плями і срібні блиски

Що впали в бухту

Пастель олія акварель в моїй душі скипли

А захід тухнув

Дощ пройшов

якось несміливо зникли незадоволені хмари

Танучим громом.

Ах як було тоді, що було тоді над морем

В тій панорамі?



м. Владивосток, 11. VI. 1916 р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!