Поетичні мініатюри
Задзеркалля
Задзеркалля,
Страшніше
за пекельне провалля -
Нескінченні
терпіння його та
чекання,
Кожне серце,
кожну душу,
наче пристріт,
Оберне
Навиворіт!
............
Задзеркалля
видається
жаданим
тим,
для кого воно,
Як для Кота
Сметана!
***
Привид
Стоїть на перехресті
Привид,
Цей Привид
нікого не кривить,
Нікому не робить
кривди,
Для кривди
навіть не шукає
привід.
У Привида
добра душа,
А міг би і налякати
не на жарт!