Поетичні Мініатюри
Замазура
В Поросятка забруднені ратиці,
Задоволено він верещить.
"Замазура" любить вмиватися
І "мазуритись" в ту ж саму мить.
Чинить так він, мабуть, ненавмисне
І даремно його не тривож,
Він єднає з корисним корисне
Та приємне з приємним також.
***
Ледар
Ледар хоче працювати -
Це на катастрофу схоже,
Тре` до ліжка прив`язати:
Він біду вчинити може!
***
Сова
Сова полює вдень,
Зимою, літом, в осінь...
Сова полює вдень -
На слух, на нюх, наосліп!
***
Курка
Курку важко побачити оком,
Кудкудаче вона, не мовчить...
Пташка в небі літає високо:
"Я - Орлиця!" - вар`ятка кричить!