мені теж доводилося малого самого в хаті залишати... вареників, правда, не варив, але млинці пік) в селі діти рано дорослішають та багато вміють. я, коли поступила, була дуже здивована, що деякі міські дівчата й супу не вміють зварити... а вірш, дійсно, дуже сумний...
Дякую! Згодна з усіма. І тоді по різному жили і тепер... Просто мама згадувала той вареник, як веселий випадок. А я, подумавши, віднайшла в ньому сумні нотки...
14.07.2011 01:09 Микола Щасливий
В селах діти доросліші і зараз. В Україні багато є дітей, які в перший клас йдуть самостійно пішки за 5 і більше кілометрів.
14.07.2011 01:04 Микола Щасливий
Дядько моєї знайомої в такому ж малому віці (не пам`ятаю, але менше 10, наче б то шість було), ще й з меншою сестрою, йшли самі пішки за сотні кілометрів до тітки. Притому йшли знаючи лиш назву далекого села та ніколи не бувши там, куди йшли.