11.02.2021 09:16
для всіх
69
    
  3 | 3  
 © Ольга Шнуренко

Поезія кохання_2

за мотивами творів Омар Хаяма

Зранений пристрастю, сльози самотності ллю,

Серце зцілити закохане Бога молю,

Небо безжальне - замість напою любові,

кров’ю по вінця наповнило чашу мою…


***

Не так багато днів живемо на Землі,

Прожити без вина й кохання - грішно,

Не варто хвилюватись про майбутні дні -

все рівно зникнемо назавжди уві млі…


#Ольга_Шнуренко



м. Київ, 

Ольга Шнуренко цікавиться

  • Ольга ШнуренкоМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.02.2021 06:31  Тетяна Чорновіл => © 

Красиві і мудрі рядки. Співзвучно Хаяму

 11.02.2021 21:42  Світлана Рачинська => © 

Пані Олечко, гарно, проникливо, як завжди у Вас!