20.09.2022 06:59
для всіх
51
    
  1 | 1  
 © Svetoviya (Алла Савченко)

Поезія

Поезія - це сповідь і молитва, 

Душа поета на усі віки.

Це відчуттів його словесна битва, 

Складаються вони все у рядки.


Зробивши крок у віршовану безодню

Прекрасних рим, глибинних почуттів, 

Ми поринаємо у дар Господній, 

Який з пера до нас злетів.


Поезія- це відкриття нового світу, 

Як музика любові, що рине звідусіль.

Мистецтва слова щире і заповіту, 

Як пам`ять для майбутніх поколінь.



07.11.2021

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!