03.12.2022 14:26
для всіх
67
    
  1 | 1  
 © Ірина Вірна

Занурююсь у поетичний світ Сковороди...

Занурююсь у поетичний світ Сковороди…

Шукаю в нім красу... Добро у нім шукаю...

Можу я любити небо, 

Можу я летіти з вітром, 

Можу я сміятись з сонцем, 

А молитимусь лише Тобі.

Боже, святий і єдиний, 

Знаю, що чуєш мене.

Мирного неба, вільного вітру, 

Сонця ласкавого прошу тепер.

Кожної днини, години й хвилини

Радість життя ти приносиш у світ.

Вірю, що воля і мир об’єднає

Всіх українців, 

З Божою ласкою й шляхом легким…



Миролюбівка, 03.12.2022

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!