Звісно, пишіть що хочете... Мій вірш про правдивих проповідників, які ведуть справді людей вперед. Я не відбілюю їх чи ще щось - це просто мудрі люди. І не моя вина, що їх зараз дуже мало. Знаю, вони такі ж люди. Мабуть, причина у масовому невірстві на фоні минулого СРСР, який втокмачував в голови людей атеїзм. Тому все звикли сприймати з гіршого боку. Раз проповідники, так тільки брехливих і згадуємо... Я сама проти них. Видно, це болюча тема. Одне прохання: не пишіть більше "Бог " з маленької літери.
То обмежені люди, яким навішали лапші... Мені завжди були цікаві долі людей і причини, що зумовили їх до вступу в секту...
31.08.2011 18:49 Антоніна Чернишенко
У мене нещодавно випадок був.
Стою біля автостанції, підходять до мене двоє, хлопець і дівчина, на рік менші від мене (вони свідки ієгови), і начинають мені впарювати стосовно музики, що типу рок-сатанинська музика. І мені так стало смішно, оскільки тогй хлопець сам теж слухає рок, навіть була у нас така організація В.Цоя, то він самий перший фанат.
Так що я хочу сказати, що все це воно хрень полна оці релігії
31.08.2011 18:41 Антоніна Чернишенко
вчорашні опублікували, можеш зазирнути.
а чекати буду я твоїх творів)))))))
31.08.2011 18:34 Антоніна Чернишенко
Чому ж не пишемо, я вчора виставила парочку нових, сьогодні один, просто ще не опублікували
Однаково дякую за коментарі. Якщо патріотика не переконлива, значить, ніякий з мене патріот... Ідея твору не тільки в цьому. Патріоти не забувають Бога.
31.08.2011 11:00 Суворий
З шаблями українці за Україну бились давненько, з автоматами в останнє - в 41-51... Теж не вчора. Останні кілька десятків років воюємо на економічному та суспільному фронті. Результати на виду... Не буду перераховувати. Патріотика вчорашнього дня вже не надихає...