Одному поету
Майже акровірш
Пливи по життю,
Окрилений мрією.
Елегія щастя
Торкнеться ще скронь.
У музи сумної -
Зів’ялі надії,
Сумні орхідеї
У зморшках долонь.
Минуле без жалю,
Ненависне нині...
тИ й досі ховаєш
Майбутнє своє.
тИ досі не чуєш
Мрійливе й невпинне
У сонячних буднях
Зелене есе.
А сонце
Мрійливе
лИш тихо й красиво
Незмінні цілунки несе...