Вірш чудовий. Багато хто не сприймає нормальних людей як таких... Скажу з власного досвіду: серед однолітків іміджем є одежа, наскільки ти "наштукатурена"... Ніколи не сприймала це всерйоз.
Я сама в неті прочитала! не знаю точно! Татові колись його перекладали взагалі як "чорна вода". У всякому разі точно якесь східне коріння в мене є. це моє дівоче прізвище. зараз в паспорті інше записане, та я його не люблю і користуюсь тільки в офіційних випадках. іноді й забуваюсь, що не Каранда, курйози були...:)
Не знаю. Не сказала б, що чудове! :))))) Буває сміюсь навіть там, де не треба! ((( Я хотіла Вас спитати: прізвище Ваше походить від рослини чи від птаха отого якогось філософського (прочитала в інеті, і те і те цікаво)
:))) Чому ж, я колись часто туди заходила, а зараз так багато віршів українських (що авторів трохи більше, що публікацій прибавилось), що я насилу встигаю за українськими. Я просто не захожу на російські сторінки! Звичайно, якби я писала російською... Та не вмію! Але обіцяю Ваші російські публікації прочитати. Просто не зараз, а трохи пізніше, бо майстер у ванні штукатурку оббиває, стукає наче по голові! :))))
Пані Тетяно! чому Ви так вперто ігноруєте RU-пулікації?! Мені важлива Ваша думка, а Ви не прокоментували жодного мого "російського" вірша...Чи все аж настільки погано, що й сказати нічого?...(((((((