23.09.2011 18:00
-
4892
    
  5 | 8  
 © Андрій Гагін

Янголи

з рубрики / циклу «Час, сьогодення, кімната»

Янголи не сплять, коли ти спиш, вони літають  

Долю бережуть, та твої сни охороняють.  

Крилами змахнуть, мов вітерець від краю  

Та усмішка вві сні, неначе квітка розквітає  

В лузі навесні, чарівним скрізь розмаєм.  


Янголи не сплять, твій сон оберігають.  

Ті що на землі, і ті що йдуть із раю  

Янголи не сплять, так мабуть не буває!  

Уже заснув один - а інші доглядають. 



22.09.2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.09.2011 18:54  © ... => Каранда Галина 

Межі досконалості немає - її шукаю а вона кудись тікає від мене. 

Дякую, Галино, але я звик ставитися до всього критично і все аналізувати. Хоч і не беру все близько до душі. Щодо "критика" то  сказано з долею гумору на 100 відсотків. ))) Випадково помітив, як оцінку так і закономірність ))) 

Спасибі велике!!!!

Дякую Вам!

 26.09.2011 18:47  © ... => Сашко Новік 

Дійсно так, Олександре! 

 24.09.2011 20:52  Сашко Новік 

так. з тими , що на землі приємно засинати

 24.09.2011 17:55  Каранда Галина => © 

і ще. дуже хотіла б почути Вашу думку про своє "Чи буває поема в прозі?" тільки чесно. будь-ласка!

 24.09.2011 16:39  Каранда Галина => © 

Андрію, киньте цей синдром відмінника - перейматися оцінками! ми без Вас на цьому тижні вже цю тему обговорювали. вони насправді в даному випадку ні про що не говорять. У Вас достатньо майстерності, щоб оцінити самому як нас, так і себе. Ми вже в тому віці, що вміємо критично себе оцінити. Якщо буде десь слабинка, - Ви ж першим її відчуєте і виправите. Техніки для цього вистачить. Вам подобається ,- значить гарно! І нам подобається. якщо я з чимось не погоджуватимусь, то перша Вам скажу. і не оцінкою, а коментарем.

 24.09.2011 11:12  © ... 

Дякую, Галино! Це все таки вірш. До пісні він не дотягує ))) Таємничий критик, знову поставив мені оцінку :)  (на цей раз - трійку).  Зростаю, бо перед цим була одиниця )))) Але до рівня пісні мабуть не дотягую )



 24.09.2011 11:01  © ... => Тетяна Чорновіл 

Дякую,Татяно! :))) Якщо один, то самий відданий. Не засне. )

 23.09.2011 23:45  Каранда Галина => © 

а мені здалося, що це пісня...

 23.09.2011 20:38  Тетяна Чорновіл => © 

Чарівний казковий вірш! Та ще й обнадійливий!!! Правда, у мене, мабуть, навпаки: один сидить, а всі дрихнуть... Хоч би й той не заснув! :)))))