та це ж просто один з варіантів тексту! це ще не Гімн!))))
18.12.2011 14:15 Ігор Рубцов
Текст прийнятний. Є об`єднавчий мотив. Думаю, що серед авторів знайдуться і талановиті музиканти, бо брати за основу музику, яка асоціюється з певною подією, то вже не є ознакою чогось самодостатнього. Питання: як донести мотив до всіх мешканців сайту? От, наприклад, адміністрація сайту "Клуб поезії" вдало вмонтувала таку можливість. Там звукові файли вбудовуються у тіло відкриваних сторінок. Отже, справа за малим - вдосконаленням сайту. А це завжди справляє приємні враження.
я бачила вчора по теліку. ))) згадала картинку від Суворого (тренуємось на "луцькому замку")))))))))))). спрацював асоціативний ряд: слон від вас, леви, платани.... увесь вірш побудований на розмовах в коментарях, тому для "чужих" абсолютно нецікавий і незрозумілий. це як старий анекдот у добрій компанії, коли сміються, почувши його номер) а Ваше місто вітаю з перемогою!
03.12.2011 20:13 Оля Стасюк
Супер!!!!!!!!!!
03.12.2011 20:05 Мар Мишка
Щодо Луцького замку
1 грудня у заповіднику Софія Київська відбулося підведення підсумків та нагородження переможців Всеукраїнської акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци».
За умовами конкурсу «ціна» місця в Інтернет- та експертному опитуванні була однакова та визначалася із розрахунку: перше місце – 21 бал, друге, відповідно, – 20, третє – 19, ... останнє (21місце) – 1 бал. Таким чином, бали розподілилися наступним чином: