Хех) а я читав, У мене є згадування про цифри, але текст не виложую, бо там є ненорматив, я спробував виправити і замінити, але після переписаня повністю втратився зміст, тому немає цього тексту тут :)
ну хай буде великий! а ще я вживаю компліменти типу "мавпа мала" і "порося"! просто я знаю, що ти хлопчина адекватний і не образишся. І ще : ти трохи молодший мого брата, а ім"я як у сина. певне, десь підсвідомо переношу ставлення до них на тебе. Ну звикла я ім"я Сашка "склоняти", не зважай!))))) та ти сьогодні ж нарошне наривався!))) напиши на мене пародію!))))
5.3.5.3.15.25.- так пройняло малого гада. А ось чубате янголя- 4.5.15.33.- почало крильцями трясти, між циферок, яким так радо, механізований маленький гад, маніпулятором тремтячим ставив 5
Чого ж мені видніше? Я - не віршезнавець, Ви, мабуть, у поезії більший фахівець, бо щодня пишете її. Картинка з чисел може у Вас і не вийшла, та все одно Ваша поезія, у першу чергу, зір активізує. Спочатку - дивишся, що воно таке, потім уже промовляєш числа. Виходить, що візуально-вербальна - новий жанр, на помежів`ї декількох.
почитала про зорову поезію))) Вам видніше, та все ж наче це не те)))) у мене - "слухова". бо тут немає ані ніякого візуального образу, ані математичної краси. тільки мелодика, сприйнята на слух)))))))))
05.12.2011 11:36 Оля Стасюк
А мені надзвичайно сподобалось))))))))) Хоч ритм у мене буває різний, але Ви дуже гарно зобразили все цифрами)))))))) Вітаю))))))))) На що Іванівва потягло - не знаю) Сама в шоці))))))))
Галю! Я ж не проти і це не фиркання! Чогось не під настрій! Всі інші сприймуть нормально! Он Іваніва аж на секс потягло! :)))))))))))))))) Та й я нормально! Це я не через Вашу публікацію а через себе! Не звертайте уваги!
у мене від Вашого коментаря аж комп"ютер завис! чому шукаєте підвох там, де його й близько немає? Ви ж знаєте моє ставлення до Вас і Ваших віршів, а з гумором у Вас наче порядок. матриця не з творчості, а з одного вірша))))). і з мого також є!)) а цікаві реакції... кому секс, кому образи... думала - анекдот, виявляється - психологічний тест. Тепер вже боюсь повернення Чата...як ще він зреагує....
Було б весело, якби не стало так сумно! Гріш мені ціна, якщо нашкрябане мною тут майже за рік уклалося в рядочок чисел ((((( Формат! Макет!!! Штамп творчості? Може я гумору не розумію. Вибачте!
вірші , як правило, змістовні. це - пародія, анекдот. розміри і ритм дійсно взяті з наших реальних віршів) але поясніть, ради Бога, до чого ж тут секс, та ще й з німфеткою?! я й так через Вашого Набокова з Ксенією сперечалась, а Ви знову провокуєте!:))))