та все в мене нормально! я не ходжу надута, думаючи про старість)))))))) в житті я ще та приколістка!)))) а те, що з глибини, те у вірші вилазить, і знову все нормально)
18.12.2011 14:59 Ігор Рубцов => Тетяна Чорновіл
Мабуть, зміняться можливости організму, але перенацілити себе на досягнення інших важливих цілей, думаю, я зможу.
18.12.2011 14:04 Тетяна Чорновіл => Ігор Рубцов
А як стане видно, що робитимете? :)))))))))))))
18.12.2011 13:55 Ігор Рубцов
Пані Галино, та чи нам - молодим писати такі сповнені глибоким сумом вірші? Про старість ще рано думати. Ні, думати треба, але ж не так безрадісно, бо її поки що не видно на обрії.
тоді - просто настрій.. 2 січня - на новий рік завжди задумуєшся... а от чому зараз вирішила виставити ? - не знаю.
11.12.2011 02:11 Тетяна Белімова
Ви знаєте, для 20-річної дівчинки - це важкуватий вірш. Не люблю у коментарях переходити на особу автора, але тут прочитуються певні важкі обставини долі... А, може, просто співпало, і настрій був такий...
в мене не буває ліричного героя . тільки я. вірш 1999 року. через місяць після його написання я познайомилась з хлопцем і під кінець року вийшла заміж. вірші завжди пророчі, тому багатьох тем просто собі не дозволяю.
11.12.2011 01:59 Тетяна Белімова
Ваша поезія перейнята особистісним, близьким багатьом. Бринить душевною втомою і самотністю. Можливо, це лише створений образ...