та я нічого тоді проти не мала! мені було приємно виконувати побажання. він же не сказав:"Насмаж!", а сказав, що схотілося... у мене і бабуся, і мама такі були: достатньо натяку, і раді догодити. я не бачу в цьому проблеми. віршем просто хотіла сказати, що кохання - не лише пристрасть, а й бажання полегшити й прикрасити життя людині, що поряд. і відчувати від цього щастя!)
Бажання жінки я можу зрозуміти! :))) Але уявилася картина: Вона серед ночі смажить млинці, а Він нудиться з бажанням наїстися!!!! Невже так і не спинив?????? А на ранок йому ще й валентинку присвячувати....
)))))) мова не про млинці, а про бажання неодмінно догодити, зробити приємне... у всьому! млинці серед ночі, - будь-ласка! це на реальних подіях, до речі. а ЦЕ... - це множина усіх маленьких "це"
"І крізь сон шепоче Думонька остання: «Боже! Я – ЩАСЛИВА!!!» - Це і є кохання." Чудово!!!...Ну дуже сподобалось......Бажаю перемоги!!!
02.02.2012 21:16 Тетяна Белімова
Дуже-дуже гарно! Є серія таких гарних фільмів із новел - "Париже, я люблю тебе", "Москва, я люблю тебе" . Так от у фільмі "Нью-Йорку, я люблю тебе" є кіноновела про стареньку пару, дуже зворушлива. Це і є кохання, і не тільки, бо кохання різне, але завжди справжнє те, що від серця!