Поети...
Поет поету друг і брат,
Водночас то найбільші вороги
Бо кожен знає,
Що кому болить
І у кого душа горить.
Ось так і ми:
Ненавидимо і любимо один одного.
Ти любиш мене,
Ти ненавидиш мене,
Я люблю Тебе,
Я ненавиджу Тебе.
Отак і живемо разом,
Двоє загублених в часі і просторі поетів.