Бога Вам відкрив САМ БОГ! Не в батюшках справа, а в системі фарисейській... Нехай батюшка буде хоч з зіркою в лобі... Та я не хочу продовжувати цей гіркий для мене диспут.
Святість не можна сплюндрувати, це величина незмінна. А в храм-будівлю дорога всім - і грішним і праведним. Я знаю різних батюшек і п`яниць, і похотливих, і у яких руки трусятся коли бачать гроші, але саме вони відкрили мені Бога, а бісики у нас у всіх сидять на лівому плечі...
Неправедні батюшки сплюндрували святісь церков наших! Тримаймо Господа у своєму Храмі Душевному, тримаючись на віддалі від храмів-будівель без ознак святості! На цю тему в мене є ще вірш "Храми Божі"! ((((((((((
25.02.2012 10:23 Деркач Олександр => Микола Чат
Сумно, але Церква то не тільки батюшки, але й ми теж.
Коли сваряться ченці це іноді закінчувалось хрестовими походами, нажаль. З тих часів світ змінився і будем надіятись, що все закінчиться миром. Тим більше, що жодна релігія не пропагує насильства.
Дуже щиро дякую за такий експромт!!! Бачу, ми б з Вами зіспівалися!!! Та гірка це тема!!! (((( Справді цікаво, чим усе закінчиться!
24.02.2012 22:25 Серж
експромт Розділили Україну- Тепер віру ділять, ЩОби легше стало нині Зло й розбрАт посіять А московія лиш радо Руки потирає І для цього зла й розбрАту Гроші виділяє Схаменімось, браття й сестри, Бо допОки будем Між собою чвари вести Країну загубим!
а я вчора дивилася новини, й думала, що Ви про це напишете... Ніщо так не підриває віри, як неправедні попи і брехливі політики, що моляться й цілують ікони...