залиште турботу свою про завтра, воно саме потурбується про себе.. :)))))))))))))))) Дуже мудро сказано!!!! Дякую!!! Речення про безмірний талант читатиму під час депресії!! (для підвищення самооцінки! ) Ще раз дякую, розвеселили!
27.02.2012 15:50 Тетяна Белімова
Кажуть, у депресії головне не перейматись глобальними питаннями, а жити тільки сьогоденням і його маленькими інтересами. Як було сказано, залиште турботу свою про завтра, воно саме потурбується про себе... Поезія дуже сподобалось. Ваш талант безвимірний!
Та нема в мене ніякої депресії! Скоріше навпаки, якщо чесно! А в вірші описала непростий стан людини, особливо творчої, коли, перераховуючи всі свої позитивні моменти, отримує на них ду-уже негативну відповідь!!! Короче!!! Депресняк! У тяжких формах вивести людину з цього стану дуже тяжко, самі знаєте. Одними умовляннями не поможеш. У Миколи Чата вірш про інше, на мою думку!
настрої у Вас сьогодні... чи ви змовилися з Чатом, такі вірші схожі... самокопанням , як правило, скарбу не відкопаєш. пам"ятаю з моєї молодості якусь дурну попсову пісню, у якій є однак дуже мудрі слова: "счастье - есть! я нашел!" Ви ж математик! якщо хтось знайшов, значить, воно таки є! а одже і друзі є справжні, і кохання, і вірші...не знаю, які саме надії Ви мали на увазі, та, думаю, вони ще мають право на життя... а депресія... її треба вбивати в зародку, бо - лихо! самі знаєте...