В тому-то й справа, що я в них ще малою вважаюся - їм по 15 і 16 вже, а мені й половини після 14 нема... Амазонки в дечому праві, але лише в дечому - в Давній Греції вони були на рівні рабині. Чехов гарно про жінок пише, он недавно чотирьохтомник перечитувала - але він звичайний чоловік....
Сьогодні назвав черепахою, а завтра - найкращою в світі. На Україні є така приказка "Хто кого любить, той того й чУбить". То вони до Вас так залицяються. Всі через це проходили.... Тож "депресняк" - в сторону!!! Випийте краще чудового напою з келиха, що у моєму поздоровленні для жінок порталу до свята і святкуйте 8 березня з хорошим настроєм! Зі святом!!!
Олю! то чотирнадцятирічні хлопці саме так твою увагу намагаються привернути!) що поробиш, як у цьому віці вони від нас відстають в розвитку!) це скоро в них пройде, потерпи, не зважай, що з дітей взяти?!)))))))
а про амазонок ти загнула!) що ж там хорошого?!!!!)))
Здалися вони мені! Сьогодні черепахою назвали. Просто за колір сукні. І сказали, що виглядаю якраз на роки Тортили. А на історії говорили про жінок в історії. Мені довелося розповідати про амазонок. Нудно, певне, в лісі було жити самим, зате нерви ціліші.
07.03.2012 03:39 Каранда Галина => Микола Щасливий
на запит "8 березня" пробапера маякнула аж на 13-тій сторінці Оліним віршем... зважаючи, що вірш з"явився тільки сьогодні, то непогано)
07.03.2012 02:42 Каранда Галина => Микола Щасливий
ну, щодо коментарів, то то в мене часу не було!)))))) а творів дійсно малувато! чекають на 8-ме!)
06.03.2012 23:47 Микола Щасливий
На сайті сьогодні дійсно якийсь депресняк, творів мало, коментарів ще менше (((
що за пошесть на Порталі? депресія - хвороба заразна! Олю! не годиться переводити такий ніжний вік на депресняки! будь простою і веселою - самі позбігаються, ти ж гарненька! головне - моралі їм не читай і не обіцяй задушити!)))))))))))