Нема джуру! Рецепт втратила! (((( Хіба що на хріновуху заходь! :)))
12.03.2012 00:57 Істерична Бруталка
Ох ніштяк...Крутий вірш. Я не можу говорити занадто розумно, але це той випадок, коли така дурня лізе сама) Знаєш, усі ці ломки...вони бувають в кожного. Я себе інколи також почуваю наркоманкою...це нормально, ти просто втягуєшся. Респект за натуральність, зараз замало людей, які пишуть те, що думають)