Поетичний коктейль
з рубрики / циклу «ГУМОР»
З учора пройшло піввіку,
Так сталось, що вже скучаю.
Ця рима проста до крику
З промовленим «Хочеш чаю?».
Заварку нудну дістати?
Чи може вина налити?
Не можу пообіцяти
В цій римі нам захмеліти.
Бо в хміль нам не заховати
Те зоряне щось, незриме.
Не будемо сумувати.
Чи ще по ковтку для рими?
Хоч думка і непогана,
Та келих волає «Досить!»,
А рима, у дупель п`яна,
Зірок в шоколаді просить!