що робити? в нас, до речі, декотрі зверхники навіть пісні писали. і один написав таку: ой, горе тій чаєчці. чаєчці-небозі, що вивела чаєнят при битій дорозі... в цьому (розташуванні на роздоріжжі) певне, й причина усіх наших бід. проте, є народи, котрим і зараз гірше. ми хоч шанси маємо...
Та це, мабуть, після Чорнобиля така мутація сталася, духовні виродки. Мабуть немає в природі жодної тварини настільки ненажерливої, як наші держиморди.
12.07.2012 10:00 Деркач Олександр
На день народження президента присвячується президенту нашої фірми "ФЕНІКС" по розведенню котят, вирощуванню пєтухов і кастрації баранів - Хведіру Вікторовичу Хануковичу
Із іскри возгорєлося пламя, Ти як фєнікс воскрес із лєгєнд. Хоч конєшно, яйцом ти ударєн, Всьоравно ти наш Прєзідєнт! І надгробним вінком тебе крило, А ти гордо стояв – монумент! І хоч личко твоє - пєтушиноє рило, Всьоравно ти наш Прєзідєнт! Ти гордая птіца - фєнікс! Ти фраєр, нє просто шкєт! Ми ботать будєм по фєнє, Бо сьогодні ти наш Прєзідєнт!
Та хто його знає, де брати? Он же у деяких країнах беруться. І як згадати їхню історію, то наче й не краще було. Щось є у генетичному коді особливе, чи що?
Мужів знищували, довго і терпляче, не рік і навіть не століття . Я не сильна в історії, але . якщо не зраджує пам.ять, то ще з Петра 1 з України вивозили усе найцінніше, мужів мудрих теж, а при совєтах, так самі знаєте куди вивозили цвіт нації, і кого поселяли на їх місце. Чого ж ми тепер хочемо? Де тих мужів мудрих узяти? А вірш актуальний імабуть, буде ще таким дуже довго.
11.07.2012 16:58 Каранда Галина
все правильно. тільки, думаю, за княжої доби в холопів теж чуби тріщали...
Все прямо в точку! Але чому ж так гірко?! Мабуть від дешевих заморських харчів! (((( Привіт батьківщині орендарів електоральних душ!!! ((( Гарний вірш, та паршиві його літературні герої! ((((