Нехай живе з віршами! Все інше.... прикладеться (в смислі душа). А грошей як не було, так і не буде! Хай уже змириться! Так, болить нестерпно!!! Згодна на всі сто! Дуже правильний вірш!
Гарний вірш, а суть...складно це все - і їсти треба, дім треба, і сім`я треба ...а ВОЛЯ? а ТАЛАНТ який даний даром, тому віддавать його плоди - за гроші чи теж задарма? а побут вимагає гроші, крім папіру на вірші, ще треба туалетний папір - важко митцям)))
Смугасте темно-синє небо Немов хтось хмарами зорав. Чого душі поета треба? - Щоб вірші лились з-під пера І, проникаючи у душу, В ній воскрешали почуття, Аби там світлом всюдисущим Замайорів любові стяг, А ще так хочеться крізь хмари Свою розгледіти зорю, Забути зло, лукавство, чвари, Хоч добре знаю - в них згорю... За горизонт за щастям бігти? Чи наказати собі - "Стій"? О світе, дай тепла хоч крихту Зігріти серце в самоті! Блукаю поглядом між хмари І чую шепіт чийсь тепер: "Ось щастя митей тобі пару - Ти запиши їх в Книгу Сфер!"