25.04.2013 21:45
для всіх
277
    
  9 | 10  
 © Тетяна Белімова

бийте нас...

бийте нас...

 Бийте нас, баранів! Така… державна турбота…

Зброя у вас… Щитки… Корисна, видно, робота…

 

Бийте! Лупіть! Витрачайте податки наші!

Щоб і нам похлебтать з дубів і берізок каші!

 

Бийте! Давайте! Ще! У рило наше немите!

Аби не посміли більш застити шлях до корита!

 

Бийте! Чого вже там! Така… це… гуманізація…

Згодні підставить чоло для методів апробації!

 

Бийте! З розгону! В лице! Аплодуємо стоячи!

За злодія, що при владі, по пиці отримать не боляче!

 

Бийте нас! Бийте ще! Палицею по лобі!

Щоб затямили голосування дурні ми, твердолобі!

 

          Бийте! Ату їх! Ось так! – все закликають мудрі,

          Морди ж самі підставили?! Значить, і справді, – дурні!



Київ, 25 квітня 2013 року

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.04.2013 20:28  © ... 

і пухир не вилазить...
а я таки часто обпікаюся, бо сильно... поспішаю... до вас...

 26.04.2013 13:37  Ірина Лівобережна => Деркач Олександр 

Пане Олександр, добрий день! Вибачаюсь, потрібна ВАША точка зору на мій вірш СТУПЕНИ!!!
Потрібно чи не потрібно тормошити чоловіка, коли він замкнувся в собі? Чи краще залишити його в спокої???

 26.04.2013 11:11  Володимир Пірнач => © 

А коли йдемо на виставу?

 26.04.2013 10:58  Володимир Пірнач 

Якби не передогляд публікації то і не зібрав би до купи те, що тут подається в тексті..
Так напевно не можна казати, але на мою думку ця тема не варта тексту, а тільки журналістської мазанини на полях провінційних газет.
Дуже толково написано, але не можу обєктивно оцінити.. сама тема мене бісить..

 26.04.2013 10:42  Ірина Затинейко-Михалевич 

виражена агресія героїні - без приховувань, без завуальованості, без жодної сублімації))) от - викажу все, що накипіло - і нате Вам!!! оголені слова, без зайвих прикрас і жорстким ритмом!!! відчувається двостороння агресія - так би мовити, "колективного я" я на самого себе і на тих, кому байдуже, як бити, кого бити, і якими методами...
ага, і ще - зараз настільки підступні методи "побити", що можна і рукою не торкнутись - вріжуть так по гідності людини, ( при чому у будь якому віці жорстокість аж зашкалює) що і не спамятаєшся...ще повернуся до цієї теми...

 26.04.2013 10:37  © ... => Деркач Олександр 

це вам так здається, що нуль... тому й виросли нормальні мужики, що ви їх ВИХОВУВАЛИ! ви вкладали в них - позитивні емоції, знання, культурний досвід, свій приклад... так і має бути! це нормально!
не нормально, коли батьки із новин дізнаються про режисерську "діяльність" своїх діток...

 26.04.2013 03:04  Наталія Сидорак 

Відважно і актуально! Вірш відвертий, надто відвертий. Така відвертість різко освіжає...

 25.04.2013 22:29  Сон Блакитного Сонця 

чомусь згадались мені моі петухи бійцівськоі породи..вони били всіх сусідських петухів, за що іх сусіди ловили і садили в клітки.смішно було іх забирати звязаних

 25.04.2013 22:05  Тетяна Чорновіл => © 

Болючий вірш! І актуальний! Чи ж до кого дійде!
Чудово!

 25.04.2013 21:26  Сашко Новік => © 

мощно

 25.04.2013 20:19  Світлана Рачинська 

Чомусь, не висвітився попередній мій коментар....?)))
Вірш віважний, промовистий, живий!!!
Чудово, Тетянко)))