Феміністка Тріолет-Сонет
Феміністка
Сонце вже сходить,
Кохана, вставай,
Ніжно зоря пломениться.
Сонце вже сходить,
Радіє усе,
Світлом веселки іскриться.
Сонце вже сходить,
Кохана, вставай!...
Сонце заходить,
Проснися!!!
P.S.
З півнями знову
Прийшла, мов, фуршет.
Потім - журнал,
Як годиться…
Тріолет-Сонет
Склав неначе ж тріолет
Чи, здається, це сонет?
(До сонетів пієтет)...
Склав неначе ж тріолет:
Риму знаєм наперед -
Як з яйця спечем омлет!
Склав неначе ж тріолет
Чи, здається, це сонет?!
P.S.Чи сонет?, чи тріолет? –
плутається ще поет…