29.03.2010 13:49
-
835
    
  5 | 5  
 © Етерніті

Сонет самотності

Вбивай мене повільно до кінця 

І не дивися на усмішку звичну - 

Вона минає. А ти будеш вічно 

Підкравшись, проникати у серця. 


З тобою не зрівнятися мені 

Умінням розривати на частини 

І додавати відчуття провини. 

Ти у душі. Ти на самому дні, 


І глибше не лишилось відчуття. 

Летить твоє відлуння пустотою, 

Все навкруги пронизане тобою. 

Самотність - ти і є моє життя, 


Ти моя радість і моя печаль. 

Тебе люблю? Ненавиджу! На жаль... 



29.03.2010

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.07.2012 17:23  Каранда Галина 

 10.04.2010 01:02  Ярослав Молінський => © 

Це не просто різне емоціційне - це унікальне і неповторне..
Я тільки за, у експеременталізмі:)

 09.04.2010 22:34  © ... => Ярослав Молінський 

Уривки давніші, але тільки тепер склалися в одне ціле :)
До речі, люблю експериментувати з побудовою - інколи в звичній формі тісно. Та й кожна структура має різне емоційне навантаження.

 09.04.2010 02:41  Ярослав Молінський 

Думаю, це не випадково. тому не зовсім "на жаль".
Вірш напевне один з давніших?
побудова експерементальна;)