08.07.2013 15:37
лише 18+
15
    
  2 | 4  
 © Зельд

"ода" депутатам

Глумляться, знущаються іроди з народу, 

Відібрали все, що можна і немов у воду, 

Потопили, розчинили богатства Вкраїни, 

"За водою" все пустили і кричать про зміни.


Скільки будемо терпіти, люде, християни!

Спиногризів - іудеїв, разом з москалями?!

Скільки будемо терпіти лицемірів в РАДІ?

Наші діти - дітей їхніх? Ми ще не розп`яті?!


Розпинатимуть ще довго поміж берегами, 

Та писать закон "під себе", темними ночами?!

І порядки наводити не у своїй хаті?

Темно, сіро в Україні, наче в казематі!


Та з розп`ятого народу впаде кров червона, 

У Дніпро, у темну воду і ні заборона, 

Ні благання, ні каяття не зупинять грому, 

Пізнаєте ненависні, як горіть живому!


Розколеться Україна та й піде війною, 

Там брат брата розпізнає і під булавою, 

Вдарить грім і блискавиця вкаже нам дорогу, 

Кайтесь! Кайтесь лиходії і моліться богу!


Розіллється, скине терня з голови святої, 

Україна більш не буде в світі сиротою!

Завирує Дніпр широкий, здійме хвилю - Кайтесь!

Смерть іде до вас з косою, тепер начувайтесь!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 07.09.2014 14:27  Каранда Галина => © 

нда... виплив вірш. перечитала разом з коментарями... нема слів.

 04.08.2014 11:40  Ганна Василевська => © 

Справді схоже на Шевченка

 19.12.2013 00:11  Деркач Олександр 

а взагалі мені, вихованому на історії СРСР дивно що ще немає Народной воли, Чёрного передела, и комуністи якісь не ті - революцій не роблять, і в Київській опері прем`єр-міністрів Богрови не зустрічають...ізмельчал народ...

 18.12.2013 13:10  Якобчук Павло => © 

Шановний авторе, розумію Ваше обурення, але задумайтесь
"Кайтесь! Кайтесь лиходії і моліться богу!" де шана Богу перед яким потрібно каятись. Та з "москалями" якось теж перегнули. КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.
Рівність прав жінки і чоловіка забезпечується: наданням жінкам рівних з чоловіками можливостей у громадсько-політичній і культурній діяльності, у здобутті освіти і професійній підготовці, у праці та винагороді за неї; спеціальними заходами щодо охорони праці і здоров`я жінок, встановленням пенсійних пільг; створенням умов, які дають жінкам можливість поєднувати працю з материнством; правовим захистом, матеріальною і моральною підтримкою материнства і дитинства, включаючи надання оплачуваних відпусток та інших пільг вагітним жінкам і матерям.

 10.07.2013 16:33  Суворий => © 

А може замість кровопролиття закликати лодей не обирати в РАДУ олігархів і власників заводів, газет, пароходів, а правозахистників та інтелектуалів. У нас по Волині на останніх виборах обрали всіх місцевих олігархів... НАЩО ОБИРАЛИ??? На забій? По Україні те ж саме... А може давайте косами пройдемося по тих, хто кидає за них бюлетені...?

 09.07.2013 23:45  Каранда Галина => © 

вставлю і я свої 5 копійок... в будь-якій війні страждають насамперед прості люди. думаю, олігархи викрутяться, а от нам з Вами буде непереливки. Чуби завжди тріщать саме в холопів...

 08.07.2013 21:49  Суворий => © 

Мені цікаво чи справді Автор вірить у те, що Україну чекає громадянська війна...???? Проблема в тому, що при такому розвитку подій, поляже багато НЕ депутатів... Сьогоднішні новини по Єгипту тому урок...
А чи знає Автор, як легко це розпочати і вдесятеро важче зупинити потім...

 08.07.2013 15:54  Ем Скитаній => © 

пророчий голос, грому подібний...та хто його чує?..вже ж не ті, до кого гукає...чхать їм на те все, бо вже давно вони на нас "прибора" поклали...гарний віршик, Шевченкеів гнів чується в ньому...і це у 21-му століттті!