Я - частина поезії світу?!. .
Я світу частина, поезії світу,
Як ритм?
А може, як вірш чи в сонеті суцвіття
Всіх рим?
Чи просто епіграф з кількох поетичних
Рядків?
Або ж епілог із трикрапкою вічних
Витків?
Я твір поетичний чи в ньому мій авто-
Портрет?
А, точно, згадав: я - тих слів усіх автор -
Поет!))