17.02.2014 12:13
для всіх
286
    
  7 | 8  
 © Якобчук Павло

Думки

з рубрики / циклу «Два світи»

Думки. Як то думають люди? Творчі люди. Так гарно в них все складається. Захоплює. Молоді – талановиті. Старші - досвідчені, а творчість не перекриває. Есе, або проза, а то вірш. І все так складено струнко і до теми.

У мене ж зовсім не так. І мріяти вмію, і букви змалечку знаю, а ні не те. Думи мої якісь не структуровані. То про Майдан, то про вечерю – шлунок підказує. Про майбутнє, про минуле, то про коней (я їх шанувальник палкий і давній), то про подругу з Інтернету, яка напевно образилась. (Причини невідомі)

Немає в моїх думках прологу, зав’язки, кульмінації, розв`язки та епілогу, одним словом,   каламуть.

Звичайнісінький день, як завжди починається рано, закінчується пізно вночі, посередині провалля зі сну. Щиро заздрю тим хто може бачити сни…

Знаєте, якби я записував усі свої думки, тоді б мене точно визнали б психічно ненормальним, а так ні, цілком нормальний.

Дратує клавіатура, а без неї нікуди, нова ера – вимога часу. Між іншим, може і не варто писати, нещодавно придбав годинник наручний (марка відома ще радянська, виробник Росія  "Орбита"), якщо прислухатися цокають механічним своїм серцем, рівнесенько. А думки то туди то сюди. То про святе то про грішне. А потім все-таки зупиняюсь і думаю.

- Творчим – добре, досвідченим – легко, а безголосим мука… І тому я віддаю свій голос за нашу державу, за Україну. За свободу говорити, творити, думати і вірити. Бо ж воно так без Бога нікуди.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.08.2017 14:28  Ірин Ка => © 

Думки то часом важке каміння, та візмеш такий камінь у долоні, зігрієш подихом і він пурхне пташкою з рук...
Цікаві у Вас думки!

 18.02.2014 13:05  Тетяна Белімова => © 

{#}Класно у вас вийшло! А те, що ви описали, називається потоком свідомості)))) Такий засіб фіксації і передачі внутрішнього світу. Вперше спостерігаємо у Джойса (роман "Улісс"), характерний для Фолкнера (роман "Галас і шал")))))))))))

 17.02.2014 11:49  Мальва СВІТАНКОВА 

В неструктурованості думок і плюс. Букви і машина знає, а душі - не має.))

 17.02.2014 08:52  Деркач Олександр 

цікаві думки...не знаю чи творчим добре)а досвідченим не легко, досвід часто заважає приймати рішення, не тому що боїшся помилитися, а тому що багатоваріантні і багатовекторні ці рішення, як і саме життя)) ...і безголосим не зовсім мука, навпаки ці муки творчості задовбують частенько))