Поетична хроніка 2 (ПоРЕПаний РЕП)
Поза часом та простором…
Сум’яття політичне ганяє босоніж..,
Сум’яття поетичне - кож’ мить гостріш, гостріш…
Плітки, “деза” – до кучі..,
Палає Знак Біди,
Повітря є (пекуче),
Постійний брак води!
Відмовки, перепони… Кому із того зиск?
Найкращі батальйони – живий гарячий віск…
“За стіл переговорів!” – невтомно меле млин,
“За стіл переговорів!”- волають із щілин, ,,
“За стіл переговорів”- і враз не стане чвар!?
Вночі – переговори, а зранку – перегар!
- Стули, народе, пельку як “юний піонер”,
А як не стулиш пельку, то будеш панікер!
Клянеться влада всує, метляє навмання..,
Морочить і дуркує розхристана брехня!