Ой, а мені як її хочеться! Але вже як виходить... А взагалі в мене вже набралось десь біля 20 шт того, що можна було б назвати піснями. Якби їх хоч хтось співав. Після безуспішних спроб комусь їх "всучити" я взяв до рук гітару. В 47! Але то скоріше війна скінчиться, ніж я грати навчусь))) Чого би дуже хотілося - в смислі, закінчення війни... Можна було би тут, на "ПП" супроводити тексти звуковими файлами. От лише їх якість буде бажати кращого. Це такий дикий речитатив, пісня по складах, поки наступний акорд шукається. Але той, хто зацікавиться - уяву про пісню буде мати. І, при бажанні, хай співають нашим хлопцям. Шкода, що посміхаються зараз усі практично під тексти з ненормативною лексикою. А мені їх писати не дуже підходить - ще діти неповнолітні. Хоча й характеристику Путіна, на жаль, добре вивчили))) Народного артиста Дещицю інетом висилали)))
Я так розумію, що на конкурс мають подаватись оптимістичні твори. І такі, що мали би підтримувати наших захисників. А в мене трохи не те. Тому - ні, не на конкурс. Там і без сумних пісень все гаразд. Я нині перечитав твори з поміткою "на конкурс" - стільки прекрасних віршів! Є й такі, що готові тексти для пісень. Думаю - у Вас буде багато труднощів із визначенням переможців. Хай Вам щастить!