29.11.2014 22:54
для всіх
260
    
  3 | 3  
 © Серго Сокольник

Поетесі

Ти красива. Вродлива. Замріяна пані.

Ти обраниця долі. Щаслива в коханні...

Буде все. Забаганки бажай будь-якої.

Та є ТА, що прямує завжди за тобою.


Де не будеш- завжди оглядатися маєш.

Не питай же про те, на що права не маєш

Ти у долі. ЗійдЕшся в смертельнім двобої

Ти із тою, що ходить завжди за тобою.


Це- двійниця. У неї заплющені очі.

Та вона тебе бачить крізь темряву ночі.

Невдоволена всім, що ти маєш... Такої...

І сміється. І плаче вона над тобою.


Ти не житимеш так, як вдоволені люди.

І ніколи собою ти сита не будеш.

Ти угоди з собою в собі не знайдеш.

Ситість долею- фах недалеких людей.


Бо ВОНА, щоб ти стала як всі, не захоче.

І від себе втечеш ти у темряву ночі.

Це не втрата. Це- дар, незбагненний сповна, 

Бо завжди за тобою слідкує ВОНА.


Тож такою як всі, поетесі не бути.

У банальність ганчір"я себе не закути.

Перед НЕЮ (тобою) зніму... капелюх...

Ти- відмінна. За це я тебе і люблю.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.12.2014 23:20  © ... 

Я радий Вам, Оленочко. Прошу, зберігайте конфіденційність на рожевому, що я тут. Я завжди радий Вам, самі знаєте. Чому у нас так і не збулося?..

 01.12.2014 21:52  Олена Вишневська => © 

Засипали якусь панянку компліментами) але, коли вона справді така, то як її не любити?)