Дякую за пораду:) Коли до мене не йде рима, я перестаю мордувати вірша і йду займатися іншими справами - подалі від комп`ютера, і тоді, схвильована тим, що вона мені не потрібна, рима знаходить мене і кидається у мої обійми.
...поет повинен вправно маскувати своє чекання... ну там... ліниво клацати пультом керування ...лежати на дивані... але блокнотік щоб був напоготові!:))
Гуморист, кажете?!((( Так, я гуморист)))). Але не в цьому вірші. Я ж написав, що це трагедія!!! Жорстока Ви, пані Тетяно: вони обоє там страждають - особливо рима, бо поет може і чимось іншим себе зайняти, а Ви смієтеся))))