Недописаний сонет
з рубрики / циклу «Нуртовище думок»
Цей недописаний сонет, не стане вже сонетом –
Бо стерлися в роках натхнення та думки.
Карбуються в душі - думки, також падіння-злети;
Папір зітреться втім і стане весь крихким.
Несказані слова, німі колись вквітчають вирій –
Запишеться на них зимовий краєвид.
Клітини мозку втратять всі ті спогади вразливі,
а наші прагнення - немов інакший вид.
Біла Церква, 8.01.2011